Over ons

Over Ons

Ervaar de passie van de liefhebbers bij Eliëns Interiors

Wanneer je als bedrijf al sinds 1928 actief bent, dan mag je jezelf gerust tot een bijzondere categorie ondernemingen rekenen. Dat realiseer je echter niet zomaar. Sommige bedrijven doen dat door gewoon te blijven, wij doen dat door iedere dag weer te genieten van ons vak en deze liefde over te brengen op onze klanten.

 

Het ambacht dat bij de start van de onderneming vooral bestond uit het stofferen en vervaardigen van matrassen en markiezen heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het adviseren over en leveren van totaalinrichting van woningen. Wanneer je de prachtige nieuwe winkel in Eindhoven binnenloopt, proef je meteen dat je niet zomaar een interieurzaak binnengaat. Het is het domein van en voor liefhebbers van exclusieve kwaliteitsproducten.

 

Bij Eliëns Interiors nemen we onze klanten graag mee in een ontdekkingstocht langs vele merken, stijlen, kleuren, stoffen en verrassende toepassingen van exclusieve merkproducten. Samen met onze binnenhuisarchitect en interieurspecialisten kunt u bij ons de inrichting van uw dromen realiseren. Zoek met onze adviseurs naar de juiste kleuren en de mooiste stoffen. Maak samen een mood board en laat uw ideeën uitwerken in een 2D of 3D tekening. We laten uw gewenste inrichting graag tot leven komen en geven u nieuwe inspiratie.

 

Als totaalinrichter heeft Eliëns Interiors een compleet aanbod voor bijna iedere ruimte in een woning. Zitmeubelen, eetkamermeubelen, slaapkamermeubelen, kastenwanden, raambekleding (shutters, lamellen, etc.), gordijnen, tapijten, houten vloeren, vloerbedekking, u vindt het allemaal in onze nieuwe winkel in Eindhoven. En mocht u toch het meubel van uw dromen niet kunnen vinden bij onze exclusieve merken dan maken we het gewoon. Eliëns Interiors beschikt hiervoor over een eigen atelier waar we op wens meubels maken.

 

U merkt; bij Eliëns Interiors leven we voor ons vak. Het is onze passie die we graag met u delen.

Ons Team

eliens-joep

Joep Dijkstra

Binnenhuis architect BNI
eliens-irna2

Irna Dijkstra

Interieur styliste
eliens-vincent2

Vincent Sars

Binnenhuis architect BNI
placeholder-image

Coming soon

Interieur adviseur
eliens-maurice2

Maurice Aarts

Stoffering
placeholder-image

Jos Kennis

Stoffering
placeholder-image

Koen Fabel

Meubelmaker – Maatwerk specialist